2021. november 30., 18:00

Gyógyítás és szociális ellátás egy helyen - VIDEÓ

A légi Vitalita egészségközpont minőségi ellátást és gyógykezelést biztosít hosszú évek óta a mozgásszervi betegségekkel küzdő páciensek számára, akik különböző okokból kerültek áldatlan helyzetbe. Az intézet igazgatójával, Slovák Gyulával arról beszélgetünk ma, hogyan tudnak naprakészek maradni még ebben a járványhelyzetben is.

Az intézmény vezetője elmondta, azon vannak, hogy a betegeknek a lehető legmagasabb színvonalon biztosítsák a kezeléseket, éppen ezért folyamatosan pályáznak és figyelik a lehetőségeket a bővítésekre.

Több intézménnyel is együtműködnek erre kiváló példa a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, ahol sűrű tapasztalatcsere keretein belül dolgoznak össze, valamint nyitottak a legújabb technológiákra is, hiszen Szlovákiában egyedülállóként, robotikus gépekkel rehabilitálják a pácienseket a Levita központban, amellyel szintén együtműködnek.

A központ magas színvonalú post-covid ellátást is biztosít, ahol a betegeket egy orvosi csapat vizsgálja meg és dönti el közösen a terápiát. Ebben az irányban a jövő évben várhatók még újítások és bővítések, hiszen hatalmas az igény erre a szolgáltatásra.

Ahogy az igazgató úr megfogalmazta: 

Célunk, hogy aki fekvőbetegként érkezik hozzánk, a saját lábán távozzon. 
Megosztás
Címkék