2023. január 28., 18:00

Erős magyar képviselet Kassa megye közgyűlésében - VIDEÓ

A Szövetség párt szempontjából eredményesen zárultak az október végi megyei önkormányzati választások. A Kassa megyei közgyűlésbe a párt 12 képviselője jutott be. A Szövetség alelnököt és négy bizottság elnökét delegálja. De hogy mit jelent ez a gyakorlatban és mire számíthatnak a megyében élő magyarok a beszélgetésünkből kiderül.

Videó:  ma7

A Kassa megyei közgyűlésbe a párt 12 képviselője jutott be. A Szövetség alelnököt és négy bizottság elnökét delegálja.

A SzóBeszéd stúdiójában Pataky Károly, Kassa Megye Önkormányzatának alelnöke, Gergely Papp Adrianna, a régiófejlesztési bizottság elnöke, valamint Želinský József, a szociális bizottság elnöke vázolja fel az újonnan kialakult erőviszonyokat és a Szövetség stratégiai terveit.
Az emberek tudomásul vették, illetve elhitték azt, hogy tudunk együtt közösen dolgozni és tényleg együttműködtünk a választások előtt is és most is, még ha vannak is viták, de nem a régi pártok között, de mindig személyek között zajlanak ezek a viták. Tehát épp ez lesz most az erősségünk a következő 4 évben, hogy együttműködve, valószínűleg mindig ugyanazért a célokért harcoltunk, csak valamiért túl akartunk tenni azon a másikon. Most ez már elhárult, így nyugodtan egymást támogatva tudjuk elérni a közös célokat.

hangzik el az újonnan elindult képviseleti időszak alapgondolata sok más stratégiai terv mellett.

De hogy mit jelent ez a gyakorlatban és mire számíthatnak a megyében élő magyarok, a beszélgetésünkből kiderül. Nézze velünk.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.