2021. szeptember 17., 18:00

Vajon mit üzent Ferenc pápa Szlovákiának és az egyháznak ittléte során? - VIDEÓ

Vajon dicsérte vagy figyelmeztette a szlovákiai főpapságot Ferenc pápa, amikor szeptemberi szlovákiai látogatása során az egyház alapvető céljaihoz való visszatérést szorgalmazta? Erről és a Szlovákiának szóló üzenetekről kérdeztük Herdics György címzetes apátot a Nézőpont stúdiójában. Nézze velünk!

Videó:  ma7

Vajon mi minden van elrejtve egy pápai beszéd egyes fejezeteiben, amelyek a diplomácia udvarias nyelvén fogalmazódnak? Hogyan értelmezi ezt egy szakavatott hallgató vagy egy egyszerű hívő?

A szakavatott fül számára ezek a gondolatok fontos üzeneteket közvetítenek.

Vajon dicsérte vagy éppen burkoltan figyelmeztette a szlovákiai főpapságot Ferenc pápa, amikor szeptemberi szlovákiai látogatása során az egyház alapvető céljaihoz való visszatérést szorgalmazta?

A Nézőpont legfrissebb adásában erről és további feltűnő és fontos főpapi üzenetekről kérdezzük Herdics György címzetes apátot, a Remény című katolikus hetilap főszerkesztőjét. A beszélgetést Somogyi Szilárd vezette. Nézze velünk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.