2023. október 24., 18:00

Az igazi lázadás a mai liberális világban a konzervatív értékek mellett kiállni - VIDEÓ

Illés Boglárka országgyűlési képviselő, a Fidelitas korábbi elnöke az 1956-os megemlékezések kapcsán látogatott el hozzánk, a Felvidékre, mi pedig kihasználtuk az alkalmat egy beszélgetésre, amiben a nők és fiatalok szerepét boncolgattuk a politikában, illetve közéleti szerepvállalásban. 

Illés Boglárka fiatal politikusként a helyettes államtitkári székből került a Fidelitas élére, onnan pedig országgyűlési képviselőként tevékenykedik tovább. Egyfajta kapocs, híd, aki a fiatalok érdekképviseletét is szem előtt tartja, ugyanakkor a fiatalok érdekeiben hozott kormányzati intézkedések tolmácsolása az ifjú generáció felé  szintén szívügye.

A beszélgetés során szó esett arról, milyen üzenetekkel lehet megszólítani a fiatalokat, miként lehet egyensúlyozni a hagyományos konzervatív értékek megőrzését a fiatal generáció elvárásaival és értékeivel, de kitértünk a női képviselet fontosságára is a döntéshozatalban. 

A közelgő Európai Parlamenti választások kapcsán pedig a képviselő elmondta, 

Hiszünk a nemzetek szuverenitásában és abban, hogy az emberek olyan politikai erőket választanak majd, akik közvetlenül az ő érdekeiket képviselik majd. 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.