2022. október 27., 18:00

Meddig bírja még a nyugati szövetségesek pénztárcája a háborút? - Itt a Nagyító legújabb adása - VIDEÓ

A Nagyító legújabb adásában Somogyi Szilárd a ma7 vezető szerkesztőjét, Kolek Zsoltot és a közéleti rovat vezetőjét, Pomichal Krisztiánt kérdezte.

Az érvényes kampánycsend miatt ezúttal az önkormányzati és megyei választások témáját hanyagolva foglalkozunk a szlovák belpolitikával. Megbeszéljük a Fico-féle népszavazási kezdeményezés valódi jelentőségét, megpróbálunk utánajárni, lesznek-e egyáltalán előrehozott választások.

Foglalkozunk kicsit a kormány gazdasági mentőcsomagjaival és azzal a furcsa ténnyel, miért kellett a vállalkozókat megsegítő energetikai csomagot hozzákötni a 2023-as költségvetés elfogadásához.

A műsor második felében az orosz-ukrán háború kilátásaival foglalkozunk. Meddig húzódhat el a harctéri konfliktus? Van esély a béketárgyalásokra? Miért sürgeti az idő Ukrajnát és változást hozhatnak-e a novemberben esedékes amerikai félidős választások?

Kiderül a Nagyító legújabb adásából! Tartsanak velünk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.