Magyar7 - 2024/31.
Magyar varázsmeséink nyomában, népfogyatkozás helyett néptölte és párizsi reményeink
Magyar7 - 30. száma
2021. február 5., 18:30

Szurkoljunk együtt a csallóközcsütörtöki Phoenix RT zenekarnak a Dal elődöntőjében - beszélgetés Puss Tamással - VIDEÓ

A korábbi Múzsa adásában már elmondtuk, hogy az idei Dal 2021 című showműsorban két felvidéki énekes és egy zenekar is megméretteti magát. Ennek apropóján a Phoenix RT zenekar frontembere is nyilatkozott a ma7 médiacsalád stábjának.   

A csallóközcsütörtöki rockzenekar frontembere, Puss Tamás szerint ez a banda történetének eddigi legnagyobb sikere és alig várják a február 6-i debütálást. 

Elmondása szerint merész lépés volt részükről, hogy jelentkeztek a dalválogatóba, hiszen

hiába a rockzenekarok hívják életre a legnagyobb bulikat, a közmédiából valahogy kiszorultak. 

Ezt a tendenciát igyekszenek majd kicsit ellensúlyozni és ahogy fogalmaz, zúznak majd A Dal színpadán február első szombatján. 

A Jelzőfény című daluk címe is rendkívül beszédes, a dal célja, hogy hangsúlyozza, fontos, hogy az életünkben legyenek olyan emberek, akik biztos támaszt tudnak nyújtani. A trió a verseny idejére Kiki Diószegi személyével bővült ki négytagú bandává. 

Amennyiben a versenyen a zsűri pontszámai alapján nem jutnak be a 4 továbbjutó közé, a közönség támogatását kérik sms-ek formájában. Egy készülékről 20 üzenetet lehet küldeni, hogy ezzel támogassuk a csapatot. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.