2023. január 29., 18:02

„Egy ember addig él, amíg emlékeznek rá” -Időutazásra invitál a Fifti-Fifti duó Cseh Tamással - VIDEÓ

 „Ha két zenész találkozik, abból mindig születik valami, ha azon a bizonyos titokzatos frekvencián - ha úgy tetszik egy húron kezdenek el rezegni” - vallja Tornóczi Tibor és Göbő Sándor, a Fifti-Fifti duó tagjai. Ennek a friss formációnak köszönhetően Cseh Tamás másfél órára megelevenedett a zsúfolásig telt komáromi Szinnyei József Könyvtár multimediális részlegén.

Ha két vérbeli zenész egy húron pendül és csodálatos összhangban tudják átadni magukat a zene erejének, abból valami varázslatos születik. A Fifti-Fifti formáció első műsorában egy harmadik zenész életműve előtt kíván tisztelegni, mivel a duó tagjai úgy érzik éltetni és vinni kell tovább a lángot, még mielőtt a feledés homályába veszik.

Szerintük megérett rá az idő és ők maguk is, hogy teljes tisztelettel és alázattal nyúljanak a 2009-ben elhunyt Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Cseh Tamás hagyatékához.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.