2019. október 9., 12:58

Az életük a zene - a 10 éves Arizóna a Múzsában - VIDEÓ

Az ősz beköszöntével nemcsak a jó időtől kell búcsúznunk, hanem az idei fesztiválszezontól is. Ahogy minden évben, így idén nyáron is volt miből válogatnia azoknak, akik az élő zenét részesítik előnyben,  hiszen szinte minden hétvégére jutott egy fesztivál, falunap vagy koncert. Ezeken a rendezvényeken számos külföldi énekes vagy zenekar kapott helyet, és csak időnként jelennek meg felvidéki zenekarok. Pedig lenne mire büszkének lennünk, hiszen vannak szép múlttal rendelkező bandáink is. Ilyen a 10 éves Arizóna is, amelynek születésnapi koncertjén a Múzsa stábja is forgatott. Nézze vissza velünk az itt készült összefoglalót!

Az életük a zene - a 10 éves Arizóna a Múzsában - VIDEÓ
Fotó: múzsa

A felvidéki zenei élet sok fiatal, tehetséges zenésszel büszkélkedhet, akik nagy ambíciókkal próbálnak betörni a hazai vagy épp a magyarországi zenei piacra. Ilyen zenekar az Arizóna is, amelynek tagjai ugyan több alkalommal is cserélődtek az elmúlt évek során, de mára egy jól összeszokott és a Felvidéken is elismert csapattá nőtte ki magát.  A zenekar idén ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját, amelyet egy jótékonysági lemezbemutató koncerttel ünnepeltek, a befolyt összeget pedig jótékony célra szánták.

A koncertre a Ma7 médiacsalád Múzsa műsorának stábja is kilátogatott, ahol beszélgettünk a zenekar tagjaival és a vendégzenészekkel is. Beszélgettünk a kezdeti időszakról, a jótékonysági koncertről, és a jövőbeli terveikről is.

Idézzük fel együtt együtt a jótékonysági lemezbemutató koncert legjobb pillanatait!

!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.