lapajánló 20
A jól végzett munka, az új etnikai centrum és a tévutak
Magyar7 - 20. száma
2020. szeptember 15., 21:27

„A közhely az, ami megöli a művészetet” - Fekete Nándor fotókiállítása Dunaszerdahelyen -VIDEÓ

 

Csallóköz sok tehetséges fotóssal büszkélkedhet, akik időt, energiát és pénzt nem kímélve élnek a fotózás örömének. A dunaszerdahelyi Fekete Nándor is ilyen elszánt, hiszen a legtöbb szabadidejét ő is a fotózásnak szenteli. Fiatal kora ellenére már sok nagyszerű fotóval büszkélkedhet, sőt már egy önálló fotókiállítást is maga mögött tudhat. A dunaszerdahelyi Buena Coffee House-ban megrendezett fotókiállítására mi is kilátogattunk, tartsanak velünk!

Videó:  Ma7

A fotózás az elmúlt évek során az egyik legnépszerűbb művészeti ággá nőtte ki magát, amelynek az egyik oka talán az, hogy az okostelefonok megjelenése óta, szinte bárki fotózhat, megörökítve ezzel a pillanatot. Vannak azonban olyan elhivatott fényképészek, akik nem elégednek meg azzal, hogy a telefonjuk segítségével megörökítenek néhány fontosnak vélt momentumot, hanem önmagukat képezve, profi felszereléssel adják át magukat a fotózás örömének.

A dunaszerdahelyi Fekete Nándor sem elégedik meg a középszerűséggel. Saját elmondása szerint a fotózással tudja leginkább kifejezni önmagát és mindazt, amit érez.

Hat évvel ezelőtt érzett először késztetést arra, hogy fényképezőgépet ragadjon és azóta is folyamatosan fejleszti magát.

Ez a tehetséges fiatal fiú minden bizonnyal remek úton jár, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy a legjobb felvételeiből a napokban kiállítás is nyílt a dunaszerdahelyi Buena Coffee House-ban.

A Csallóköz szívében tevékenykedő fotós munkásságára a Ma7 médiacsalád Kávézó című műsorának a stábja is kíváncsi volt, tartsanak velünk és ismerjék meg kicsit közelebbről „Nanu” művészetét!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.