Magyar7 - 2024/31.
Magyar varázsmeséink nyomában, népfogyatkozás helyett néptölte és párizsi reményeink
Magyar7 - 30. száma
2021. január 29., 19:22

A Dalban mondják el - VIDEÓ

Idén is, mint 2012 óta minden évben megrendezésre kerül A Dal elnevezésű dalválogató showműsor a Duna TV-n. 2019-ig a produkció nyertese elnyerte a jogot arra, hogy képviselje Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ám tavaly ennek a sorozatnak vége szakadt, viszont a győztes így is értékes nyereményekkel lehet gazdagabb és nem utolsó sorban nagyobb ismertségre tehet szert.

Videó:  ma7, múzsa

A beküldött produkciók közül a 40 legjobb vehet részt az élő showkban, idén ez három felvidéki énekesnek, illetve zenekarnak is sikerült. Az elkövetkező Múzsa adásokban igyekszünk valamennyiüket megszólítani.

Elsőként Takács Noémit kapcsoltuk online, akit a közönség Noemo néven ismerhet és nem először fog A Dal színpadán állni. Hableány című dalával a február 6-i élő showban mutatkozik meg a nagyérdeműnek.

Noémi rendkívül finom lélek és művészetének értelmét a közönség érzékenyítésében látja. Erről tanúskodik a Hableány témája is, amely a könnyűzenére nem jellemző módon a halál, gyász, elvesztés, elengedés kérdéskörét járja körül. Noémi csengő hangja hangszerkíséret nélkül is megállná a helyét.

A fiatal művész elmondása szerint ahogy közeledik a nap, mindinkább izgul, főleg azért is, mert régen állhattak színpadon és hosszú idő után nagy tétje van az előadásnak.

Támogassuk őt!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.