2021. április 26., 16:00

Új játszótérrel gazdagodott a dunaszerdahelyi Kodály Zoltán Alapiskola - VIDEÓVAL

A járvány miatt elrendelt kényszerszünet után a Kodály Zoltán Alapiskola alsó tagozatos diákjai végre birtokba vehették az új és korszerű játszóteret, amely az iskola belső udvarában létesült. A beruházás a szülői szövetség és a városvezetés hathatós támogatásával valósulhatott meg.

Ibolya Olivér a Kodály Zoltán Alapiskola igazgatója stábunknak elmondta, hogy a játszótér átadásával egy régóta dédelgetett álmuk vált valóra, az álom megvalósításához azonban értelemszerűen meg kellett teremteni az anyagi hátteret.

Ezúton szeretném megköszönni mindazoknak, aki anyagilag vagy szervezésben segítettek a játszótér létrehozásában. Örömmel tölt el, hogy a közös munka gyümölcsét az iskola diákjai élvezhetik. 

Az iskola igazgatója szerint azért is jó, hogy egy új játszótér létesült az iskola területén, mivel egy hét-nyolc-kilenc éves gyermektől nem várható még el, hogy több órán keresztül koncentráljon és odafigyeljen a tanórákon. Fontos az, hogy az iskolában jól érezze magát, szabadidejében tudjon kikapcsolódni, hiszen egy kis hintázás, csúszdázás után jobban megy a tanulás is.

Úgy gondolom, hogy a gyermekek is nagyobb örömmel fognak járni iskolába, hogyha így tölthetik itt az idejüket. Nemcsak tanulással, hanem játékkal is.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.