2022. november 11., 16:11

Szabadegyetem Dunaszerdahelyen - VIDEÓVAL

A Dunaszerdahelyi Felsőoktatási Központ kétéves szabadegyetemi előadás-sorozatot hirdetett, amelynek jogosultságát a nagy számú jelentkező bizonyítja. Közérthető, ugyanakkor tudományos igényű előadások keretében boncolgatják a legidőszerűbb társadalmi kérdéseket. Jellemzője a keresztény életszemlélet, célja a szociális érzékenység felébresztése, illetve elmélyítése a résztvevőkben - írja a dunaszerdahelyi.sk

A szabadegyetem általános műveltséget terjesztő, rendszerint tantervhez nem kötött, a résztvevőktől előzetes iskolázottságot nem kívánó tanfolyam, amelynek célja a látókör tágítása. 

A kétéves időszakra ötven, jellemzően szépkorú regisztrált, akik rendkívül élvezetesnek és hasznosnak találják az előadásokat, és aktívan részt vesznek a menetükben. Pápay György Pál professzort nagy elégedettséggel tölti el, hogy ennyien törődnek szellemi fittségükkel. 

Ezenkívül a Dunaszerdahelyi Felsőoktatási Központ beszélgetőesteket is szervez különböző témákban, amelyekre mindenkit szeretettel várnak. 

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.