2022. szeptember 21., 16:05

Nem kell Dunaszerdahelytől messzebb utazni, ha nyelvvizsgát szeretnénk tenni - VIDEÓKKAL

A Manhattan nyelvstúdió abból a célból jött létre, hogy lehetőséget kínáljon mindazoknak, akik idegen nyelvet szeretnének elsajátítani, illetve a már meglévő nyelvi tudásukat fejleszteni. Korunk egyik legnagyobb problémája, hogy sok ember az anyanyelvén kívül nem beszél más nyelveket, holott már nem vitatott . Ezáltal olyan pillanatokról maradhat le, melyek részben megkönnyítik, részben pedig színesebbé teszik mindennapjainkat.

A nyelviskola idén ünnepli tízéves fennállását, aminek méltó megkoronázása az, hogy idén az őszi trimesztertől, ami október első hetében indul, a Camridge, a Goethe-Institute és az állami nyelvvizsga hivatalos felkészítő- és egyben vizsgaközpontja lett. 

Angol, német, olasz és orosz nyelvből tehetnek nyelvvizsgát az érdeklődők. A lektorok nagy szeretettel és izgalommal várnak mindenkit. 

Videó:  ma7
A nyelvvizsga mellett szóló érv mindenképpen az, hogy hivatalos papírral tudjuk igazolni tudásunkat, ami munkavállalás esetén jócskán növelheti az esélyeinket. 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.