2024. február 3., 18:00

Böjte Csaba szerint szeressük ki egymásból a jót - VIDEÓ

Az MCC három évtizedes történetének egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó előadásával indította az évet Dunaszerdahelyen a Mathias Corvinus Collegium. Felvidékre látogatott ugyanis Böjte Csaba atya, a dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője. Médiacsládunk is részt vett az eseményen és az alábbiakban közli a teljes előadást. 

Csaba testvér előadására színültig telt a város színházterme, 561 látogató volt kíváncsi Böjte atyára, aki csodálatos egyszerűséggel, ugyanakkor a rá oly’ jellemző zseniális humorral foglalta össze Krisztus legfontosabb üzenetét: „szeressük ki egymásból a jót”.

Ahogy a személyes történeteivel gazdagított előadásában hangsúlyozta, a tehetséggondozás tulajdonképpen olyan, mint a műgyűjtés.

Ha itt, Dunaszerdahelyen találnának egy eredeti Rembrandt-festményt egy poros padláson, nem számítana, mennyi piszok, pókháló van rajta. (…) Mind azon ámulnánk, hogy lám, egy eredeti Rembrandt”

- írja az MCC Felvidék az előadásról szóló összefoglalójában. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.