2022. július 1., 17:27
Frissítve: 13:39

Az Év Vállalkozója verseny döntőjén mérettettek meg a felvidéki vállalkozások. Íme a győztesek! - VIDEÓKKAL

Az Év Vállalkozója versenyre a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége szervezésében idén július 1-jén kerül sor Komáromban, a Tiszti Pavilonban. Az első három helyezett kiemelt díjazásban részesül.  

Az Év Vállalkozója verseny megnyitója
Az Év Vállalkozója verseny megnyitója
Fotó: Tóth Tünde

A díjakat pénteken este adták át. A verseny különdíját a szoftverfejlesztéssel és webdesign-nel foglalkozó dunaszerdahelyi CStudios kapta. A harmadik helyen a vízszűrőkkel, víztisztítással foglalkozó Danum kft. végzett, a második az Upland Groups építési vállalat lett, 

míg az első hely a ipolynyéki Csernus Winery-hez került!

Gratulálunk!

Korábban írtuk:

A díjátadón előadást tartott Gyurta Dániel úszó és Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat Szóvivője. 

A beérkezett szakmai anyagokat a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségének elnöksége értékelte. 

A jelentkezést azok a vállalkozások küldhették el, amik legalább 2 lezárt üzleti évet tudhatnak maguk mögött, illetve nincsen köztartozásuk. A jelentkezési levélben olyan kérdésekre kellett választ adni, mint: Hogyan érintett a járványügyi helyzet? Miben befolyásolta a vállalkozásod? Milyen lépéseket kellett megvalósítanod a működés fenntartása mellett?  Milyen új termék, szolgáltatás bevezetésére került sor, ami hozzájárult a céged megerősödéséhez? 

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége a vállalati megjelenésre, annak fontosságára és módjainak ismertetésére építette idei tevékenységét. Az Év vállalkozója verseny ennek csúcspontját jelenti. A verseny célja, hogy ösztönözze a fiatal vállalkozókat saját cégük fejlesztésére, új ötletek megvalósítására, innovatív termékek, szolgáltatások létrehozására. 

A résztvevő vállalkozások a verseny során is fejlődhettek elsősorban a szakmai zsűri visszajelzései és értékelései által, továbbá meghatározhatták vállalkozásuk vízióját, küldetését, értékrendjét, amennyiben ez még nem történt meg.

Iván Tamás, a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségének elnöke összefoglalta az esemény eszmeiségét és célját. 

Videó:  ma7

Szilágyi Péter helyettes államtitkár beszédében elmondta, elkötelezett partnereket találtak itt, tettrekész, vállalkozó szellemű és elhivatott emberekkel találkozott. 

Videó:  ma7

Forró Krisztián, a Szövetség elnöke melegen üdvözli az ilyen megmozdulásokat és kezdeményezéseket. Fontosnak tartja, hogy a felvidéki vállalkozások között kommunikáció legyen. 

Videó:  ma7

Kanovits Zoltán az egyik, aki ma megmérettetett. Sokéves cégvezetői tapasztalata ellenére is fontosnak tartotta az ilyesfajta tapasztalatszerzést. 

Videó:  ma7

A verseny kiértékelésekor gazdára lel többek között egy PR-megjelenés a vállalkozó által választott szlovákiai gazdasági online felületen, valamint az OTP különdíja is. A verseny 5 legeredményesebb vállalkozója kiállítói helyet kapott a nemzetközi Egri Junior Expón. A verseny 15 legeredményesebb vállalkozása mentorprogram keretében kap majd hasznos tanácsokat vállalkozásának fejlesztéséhez, ötleteinek megvalósításához.

A díjazottak
A díjazottak
Fotó:  Iván Tamás
Vállalkozók
Bauer Ildikó és Czimbalmosné Molnár Éva
Fotó:  Iván Tamás
Czimbalmosné
Czimbalmosné Molnár Éva (balról a harmadik)
Fotó:  Iván Tamás
Ők is
Az év vállalkozója
Fotó:  Iván Tamás

 

Egy tömegfelvétel
Az év vállalkozója - döntő
Fotó:  Iván Tamás

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.