2023. október 30., 18:01

Lakberendező segítségét kérni ma már nem luxus - VIDEÓ

Nemrégiben váltott helyet és arculatot Dunaszerdahely városának egyik meghatározó könyvesboltja, a Családi Könyvklub. A térrendezésben a portálunkat is rendkívül sok és hasznos jótanáccsal ellátó Bazsó Krisztina volt segítségükre. 

Krisztina elmondta, ma már lakberendező segítségét kérni nem számít luxusnak.

Rengeteg időt, akár még pénzt is takaríthatunk meg azzal, ha szakember segítségét kérjük, mert a nem annyira szakavatott szemek könnyen elveszhetnek a bőség zavarában, vagy esetleg nem sikerül elsőre megvalósítaniuk saját elképzelésüket. 

A lakberendező életében a könyvesbolt újjá varászolása izgalmas projektnek számított. Figyelembe kellett vennie a tulajdonosok elképzelését, a vásárlók jóllétét és attraktívvá kellett tennie a könyveket is.

Úgy érzi, a munka gördülékenyen és simán folyt, határozott víziók mentén haladtak és a központba a természetközeliséget helyezték, ami a visszajelzések alapján a látogatók kedvére van. 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.