2021. augusztus 16., 17:58

Lagzit terveztek, de más köti őket össze - VIDEÓ

Mellrák, az egyik legagresszívabb fajta. Ezeket a szavakat kellett hallania tavaly augusztus végén a kétgyermekes, 38 éves Való Beatrixnak orvosától. Az addigis egészséges életmódot élő, aktívan és rendszeresen sportoló édesanya első reakciója az volt, miért éppen ő?

Sok súlyos betegségben szenvedő teszi fel magának ezt a kérdést, de talán félnek a válaszoktól és nem ásnak a dolgok mélyére. Beatrix és családja rögtön több úton is elindult, hogy minél hamarabb a leghathatósabb segítséget kaphassa meg. Szigorú diétát tart, méregdrága étrendkiegészítőket szed naponta, a mai napig kíméletes sportot végez. A súlyemelést, amit oly nagyon szeretett, abba kellett hagynia, mert májusban eltávolították a mellét és a hónaljmirigyeket, mivel a rák már áttéteket képzett a legközelebbi nyirokcsomókba.


Jelenleg semmilyen kezelést nem kap, annak ellenére, hogy július 15-től három hetente kellene, hogy intravénásan adagoljanak egy biokemoterápiás szert, amit az egészségügyi biztosító másodjára tagadott meg tőle. A decemberi turnust sikerült még önerőből, a család és közeli barátok segítségével finanszírozni, de mostanra minden tartalékuk elfogyott, ezért vonakodva ugyan, de a nyilvánosság felé fordultak, hogy Beatrix megkaphassa a 28 adag kemoterápiát, ami összesen 77 000 eurót tesz ki.


Azt mondja, az a támogatás, amit a mindennapokban megél, szívmelengető és nem tudja szavakkal kifejezni a háláját. A szomszédok gyümölcsöt és zöldséget hoznak neki, illetve gyakran talál borítékot is a postaládájában. Jelenleg három adagra való pénz gyűlt össze, de ez nem elég arra, hogy megkezdődjön a terápia. Az egész összeggel rendelkezniük kell.


Ezért, ha valakinek módjában áll segíteni Beatrix gyógyulását, elküldheti hozzájárulását a
SK58 1100 0000 0029 3522 8675 számlaszámra. 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.