"Kényszermegoldàsként váltottam szakmát, de bevallom, megtetszett" – VIDEÓ

2021. július 26., 18:02
ma7 Patócs Diana

Kutrucz Laci egy igazi társasági ember, aki imádja a pörgést és az embereket. Több, mint tíz éven át dolgozott pincérként, szülőfalujában Hidaskürtön is mindig kivette a részét a falu életéből, sőt önkormányzati képviselőként és a KaKaDu polgári társulás elnökeként is próbál megtenni mindent annak érdekében, hogy színes programokkal örvendeztesse meg a falubelieket. Mindezeket felsorolva egyértelművé válik, hogy a járvány felbukkanása teljes mértékben felborította az életét.

Elmondása szerint, nagyon nehezen hagyta ott a pincér szakmát, de mostanra úgy érzi jó döntést hozott. Rá kellett jönnie, hogy ezekben a bizonytalan időkben a vendéglátás nem tud biztos megélhetési lehetőséget nyújtani számára.

Ezért hozta meg azt a döntést, hogy a számára oly kedves hivatást egy biztosabb, jövedelmezőbb szakmára cseréli. Jelenleg a világ legnagyobb webáruházának, szeredi reklamációs központjában dolgozik.
Elégedett vagyok a munkahelyemmel. A koronavírus megtanított becsülni azt, hogy van munkám.

Az év elején egyre nehezebben kezdte viselni a vírus okozta bezártságot. A felesége is közölte vele, hogy mindenképp kezdjen magával valamit, mert látta rajta, hogy mentálisan is egyre nehezebben viseli mindazt, ami a világban zajlik.

Elhatároztam, hogy sportolni fogok. Eldöntöttem, átlagban napi 10 km-t fogok tekerni. Ezt a fogadalmamat a mai napig tartom. Havi szinten 350-380 km-t tekerek. Mivel a legtöbb alkalommal egyedül szoktam biciklizni, így sikerül kikapcsolni a gondolataimat. A kikapcsolódás mellett pedig sikeresen megszabadultam 14 kilogrammtól.

A beszélgetés végén hangsúlyozta, hogy számára ez az időszak nemcsak a túlélésről, hanem a fejlődésről is szólt.

Kövesse facebook oldalunkat is!

Kávézó