2021. augusztus 13., 18:00

A legszemélyesebb ékszer - VIDEÓ

Hogyan lesz az anyatejből ékszer és miként fokozhatjuk még azt, hogy a lehető leginkább személyre szóló legyen? Filkó Veronika, Sárai Erika és Hacsik Katalin triója alkotja azt a vállalkozást, amely azoknak az édesanyáknak kínál életre szóló emléket életük egyik kiemelkedően fontos életszakaszáról, akiknek a szoptatás többet jelent a baba táplálásánál.

Az, hogy maguk is édesanyák lettek, magával hozta ezt a vállalkozást, amit minden korábbi ismeret nélkül, autodidakta módon fejlesztettek olyan szintűre, hogy ma már jó előre le kell adnia a rendelést annak, aki szeretne egy ilyen ékszert.
Az felvidéki édesanyák által készített nyakláncok, gyűrűk és karkötők Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendenek.

A lányok hatalmas becsben tartanak és raktároznak minden beküldött mintát, így később az ékszerek bővítésére is lehetőség van, és hogy kinek ajánlják az ékszereket? Minden olyan édesanyának, aki az idő múlásával sem szeretné feledni, milyen csodálatos kötelék volt az anyatejjel való táplálás. 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.