2022. november 21., 18:01

Fico vagy Matovič? Melyik kormányfő bukik nagyobbat? - VIDEÓ

Melyik szlovák kormányfő osztja meg jobban a társadalmat? Lehet nagyobbat bukni, mint Robert Ficónak sikerült? Erről és sok minden másról a novemberi Címlapsztoriban.

Meddig lehet úgy kormányozni, hogy a szélsőségeseket nem felvállalva ők szavazzák meg a Heger-kormányzat tövényeit? Vajon mennyire működőképes a szlovák parlament és érdekli még a választópolgárt a cirkuszi mutatványnak tűnő műsor?

Az orvosoknak tett ígéretek után jött a pénzügyminiszter újabb kommunikációs hadművelete, hogyan lehet az egészségügyi dolgozókból és a tanárokból ellenségképet formálni. Vajon Igor Matovič újabb manipulatív lépése eredményes lesz vagy tovább nyúlhat a kormány a zsebébe, ha nem akarja teljesen működésképtelenné tenni az országot?

A sok politika mellett egy kis foci. Miért is lehet jó a katari világbajnokság, kinek lehet esélye a végső győzelemre ezen a nem mindennapi tornán?

Erről beszélget a Címlapsztori stúdiójában Pomichal Krisztián, Kolek Zsolt, Somogyi Szilárd és a műsorvezető Rajkovics Péter.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.