2021. május 14., 14:44

Mentorprogram az élelmiszeripari vállalkozásoknak

Edukációs pályázatot hirdet a CED közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a Baross Alapítvány közreműködésével felvidéki magyar élelmiszeripari vállalkozások számára. 

vállalkozás
Fotó: archív

A Rohonczy Gedeon Mentorprogram célja, hogy szakmailag támogassa és fejlessze azokat a fiatal vállalkozásokat, amelyek a nemzetközi piacokon is versenyképes, magas hozzáadott értékű élelmiszeripari terméket állítanak elő.

Rohonczy Gedeon Mentorprogram néven indít edukációs pályázatot felvidéki élelmiszeripari vállalkozások számára a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. és a Baross Alapítvány. A felhívás célja, hogy neves borászok, gasztronómusok, közgazdászok, illetve értékesítési és marketing szakemberek bevonásával elősegítse azon fiatal magyar vállalkozások sikeres külpiacra lépését, amelyek a nemzetközi piacokon is versenyképes, magas hozzáadott értékű élelmiszeripari termékeket állítanak elő.


A pályázati anyagok beadását követően minden esetben előzetesen monitorozásra kerül a jelentkező vállalkozás és környezete. A szakmai szempontrendszer alapján kiválasztott vállalkozások cégre szabott, komplex oktatási tematikát kapnak, amely során mentorok segítségével fejlődhetnek, termőföldtől egészen az értékesítésig végig kísérve, és részletesen megismerve a folyamatokat.

A nyertes pályázóknak a két éves időszakot felölelő mentorprogram során lehetősége nyílik egyebek mellett vállalat-, termék- és értékesítési portfóliója fejlesztésére, üzleti és marketing stratégiájának felépítésére, kapcsolatrendszere bővítésére. A program elvégzésével a résztvevők nem csak az eredményes külpiacra lépéshez szükséges szakmai ismeretet, tudásanyagot szerezhetik meg, de a konkrét értékesítésre alkalmas termékportfóliót, egy erős márkát tudhatnak magukénak.

A pályázatok benyújtása, a mentorálás, valamint a programhoz kapcsolódó szakmai események munkanyelve magyar. A CED 2021. május 14. és 2021. június 18. között várja a pályázók jelentkezését a mentorprogramba. A pályázat benyújtásával és a részvételi feltételekkel kapcsolatos további információk a https://ced.hu/ceducation/rohonczy_program weboldalon érhetők el.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.