2022. április 26., 21:01

Keresik az év vállalkozóját!

Az elmúlt 2 év járványügyi helyzete alapvetően befolyásolta nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozók életét is. Napról napra folyamatos változások történtek, új törvényi rendelkezések, változó szabályozások léptek életbe. Ezt követte a csökkenő forgalom, emelkedő rezsi- és nyersanyagárak.

ev vallalkozoja

A vállalkozók részére nem volt olyan része az elmúlt két évnek, amelyben nyugodtan és biztonságban lehetett volna előre tervezniük. Az Év vállalkozója verseny célja, hogy bemutassa azokat a vállalkozásokat, akik nem csak túlélték ezt az időszakot, hanem előbbre is léptek.

Keressük azon példaértékű vállalkozásokat, akik nem adták fel, és továbbra is működnek, sőt sikerült ebben az időszakban is fejlődést elérniük.

Az Év Vállalkozója versenyre a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége szervezésében idén július 1-én kerül sor Komáromban, a Tiszti Pavilonban. Az első három helyezett kiemelt díjazásban részesül.

A vállalkozóktól a szervezők május 25-ig szakmai motivációs levelet várnak, melyben bemutatják vállalkozásukat, terméküket, szolgáltatásukat, valamint egy szakmai anyagot a covid alatt elért vállalkozói sikereikről. A szakmai zsűri előzetes értékelése alapján a kiválasztott vállalkozások prezentáció keretében mutatkozhatnak be.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.