2022. február 25., 17:07

Junior Expo már tizenkettedszer

A XII. Junior Expo a 40 évesnél fiatalabb vállalkozók bemutatkozására ad lehetőséget Egerben, az Agria Universitas Egyesület rendezésében. A rendezvény kiállítás és verseny egyben.

201801031834500.000000000000000001a_fiatal_vallalkozo.jpg

A kiállításon kizárólag meghívással vehetnek részt a vállalkozók.

Az XII. Junior Expo legsikeresebb vállalkozói értékes díjazásban részesülnek, a kiállítás I.-II.-III. helyezettje tanulmányutat nyer. Előző években az első helyezettünk Qatarba, második helyezettünk Brüsszelbe, a harmadik helyezettünk pedig Bécsbe nyert beszállókártyát.

A 2022-es Expo fődíja: Tanulmányút Qatarba.

A résztvevők bemutathatják vállalkozásukat a nagyközönségnek, személyes kapcsolatot építhetnek ki leendő üzleti partnereikkel, pontosabb képet kaphatnak a vállalkozói környezetről.

A vállalkozók Egerben, a város egyik leglátogatottabb közösségi terén, az Agria Parkban kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. A megjelenés formája szabadon választható (termékbemutató, power point előadás, kiállítás a standnál stb.).

A szervező Agria Universitas Egyesület gondoskodik a rendezvény országos szintű meghirdetéséről, reklámozásáról: a vállalkozások megjelenési lehetőséget kapnak a programfüzetben, a rendezvény honlapján (www.juniorexpo.org), emellett az élő internetes közvetítésben.

Kapcsolódó rendezvények: Staféta-program, diákvállalkozások bemutatkozása, workshopok, kerekasztal beszélgetések, tanácsadás, önkéntes programok bevonása, szórakoztató és kulturális programok, divatbemutatók.
A szakmai programok tervezett témái:Vállalkozás-fejlesztés, kockázati tőke és befektetés-ösztönzés, munkaképességűek foglalkoztatása és vállalkozóvá válásuk támogatása.

A szakmai programokon való részvételhez külön regisztráció szükséges.

Az Expo-túra nyereményjátékban a látogatóknak a sorsoláson való részvételért meghatározott standokat kell felkeresni és a szelvényre pecséteket kérni. A kiállítók ajándékokat, szolgáltatásokat ajánlhatnak fel nyereményként.

A jelentkezés feltételei:

  • a vállalkozás minimum 1 éve működik,
  • új vállalkozások esetén ajánlások/ 2 db/
  • online jelentkezési lap kitöltése/ adatok, nyilatkozatok/, befizetés igazolása /
  • a jelentkezéshez szükséges dokumentáció és a regisztrációs díj pontos, határidőre történő megküldése, átutalása

A jelentkezés a regisztrációs díj befizetésével lesz érvényes és befogadott. A regisztrációs díj összege 15 000 Ft, melyet az alábbi számlaszámra kell utalni:

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.