2023. március 9., 20:11

A nagy siker miatt gyorsan újabb üzletet nyitott Pozsonyban a holland diszkont

A holland Action diszkont üzletlánc csak múlt héten nyitotta meg első üzletét Szlovákiában, ma már a második is megnyitotta kapuit a vásárlók számára. 

Action
Fotó: Action FB-oldal

A második szlovákiai üzletet is a fővárosban nyitották, a Shopping Palace üzletközpontban, amelyet továbbiak fogják követni az egész országban. Az érdeklődés a múlt heti nyitáskor ugyanis óriási volt, többen is arra panaszkodtak, hogy a vásárlók el sem fértek a nagy tömegben. Az üzletláncot egyébként sok pozsonyi már ismerte, mert Ausztriában találkoztak a kínálatukkal.

A vállalat információi szerint változó a kínálatában 6000 terméket találnak a látogatók, összesen 14 különböző kategóriába sorolva. Ilyenek például a játékok, szerszámok, kertészeti kellékek, a nem romlandó élelmiszerek.

A két fő versenytársa a Kik és a Pepco, amelyek ugyancsak alacsony áraikkal hódították meg a szlovákiai vásárlókat, s a magas pénzromlás korszakában vélhetően még többen választják majd ezeket az üzleteket.

A Kik érezhetően fel van készülve az erős holland versenytársra, amely a világpiacon is komoly szereplőnek számít, s már a németek is fokozott marketingköltésbe kezdtek.

Az Action két éven belül két tucat üzletet tervez megnyitni és a nagyvárosok mellett a közepes és kisebb városokban is szeretnének megtelepedni.

tvnoviny.sk portál értesülései szerint Pozsony után legközelebb Zólyomban, Turócszentmártonban és Tapolcsányban nyitnak üzletet, Kelet-Szlovákiában pedig jelenleg Nagymihályban folyik a munkaerőtoborzás.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.