2018. július 27., 10:14

Pártot alapítok

Igen, megerősítem: tényleg pártot alapítok. Politikai pártot, mi mást. Miért ne? Jogom van rá! Mindenkinek joga van rá. Hiszen szabad, demokratikus országban élünk. Azért alapítok pártot, mert minden létező párt ócska trükk, félrevezeti az embereket, haszonleső, kizárólag a hatalom érdekli, miközben szabadságról, demokráciáról, jólétről, egyenlőségről szónokol, meg hasonló kulisszákat használ föl valós céljai takargatására.

papír
Fotó: pixabay.com

Az ugyanis a valóság, hogy nem lehet szabadságról szó, ha nekik van igazuk, demokrácia sincs, mivel nem a nép akarata érvényesül, hanem e pártoké, jólét sincs, hiszen tarol a mélyszegénység, mivelhogy nem vagyunk egyenlők: ugyanis ezek a pártemberek egyenlőbbek nálunk.

Az is alapvető igazság, hogy csakis nekem van igazam, én vagyok erkölcsös, kizárólag én tartom szem előtt a köz javát, és így tovább, tetszik ismerni ezt a blabla szöveget? A különbség az, hogy én komolyan gondolom (nekem elhihetik), míg mások nem gondolják komolyan (ezt is elhihetik, mivel ez axióma, én hirdettem ki). Mások a nagymamájukat is rabszolgának adnák el, akár haláluk után.

Emiatt ugyan már bepereltek rágalmazás címén, csakhogy pórul jártak: ez nem rágalmazás volt, hanem véleménynyilvánítás, arra pedig jogom van. Ha ők mondanának ilyet, az elitélendő hazugság lenne, de az én szabad véleményemet szabadon hangoztathatom. Mert – hadd húzzam alá – jogom van rá.

Egyébként a férfi és a nő kifejezéseket száműzni fogom a pártomból, mivel szabad véleményem szerint kiirtandó kifejezések ezek: túl megosztóak és szexisták, ó borzalom. Egyénekről kéne beszélni, azzal még az állatvédők is egyetértenének, hiszen még egy bogárnak is egyénisége van – ezt abból is látni, hogy nem mindegyik viselkedik egyformán.

Szexről kizárólag akkor lehetne beszélni, ha melegekről, transzszexuálisokról, szodomistákról, pedofíliásokról és hasonlókról volna szó, mert azok üldözött kisebbség, akiktől megtagadják a nekik járó jogokat és a demokráciát. A szabadságot is, mondjuk a nemzeti kisebbségekkel ellentétben.

Ilyen értelemben például az ókori meztelen szobrokat össze kéne törni, Rubens képeit pedig át kéne festeni, rendes ruhába öltöztetni a szerencsétlen modelleket, akik így ki vannak téve az ízléstelen kíváncsiskodók megalázó érdeklődésének.

A keresztényeknek is minél előbb át kéne értékelniük Jézus ábrázolását a keresztfán, mivel ez a meztelen test megjelenítése elképesztően szexista és nyálcsorgató képzeteket vált ki, ami rendkívül visszataszító, legalább tógát kéne ráadni, vagy mondjuk modern ábrázolásban frakkot vagy legalább farmert és trikót is valami nemes fölirattal (ilovejú, ronaldo, stb.). A legjobb az volna, ha a muszlim példát követnék, az iszlám ugyanis tiltja a személyek ábrázolását.

Szóval ilyen pártot alapítanék, bizonyára özönleni fognak a hívek, ma a világ tele van az enyémhez hasonló nézetekkel, úgyhogy biztosan sikerem lesz. Jelszavam is van már: Szabadság mindenek előtt! Ugyanis az abszolút szabadság a lényeg, hogy szabad legyen bármit mondanom. Arra is gondoltam, hogy kijelentjük: minden balkezest mint a nép ellenségét és a jobbkezesek esküdt ellentétjét/ellenségét ki kell nyírni. Igaz ugyan, hogy én is balkezes vagyok, de én természetesen kivétel vagyok, ez nem csak jogos nézetem, hanem jogos jogom is.

Úgyhogy kedves jövendőbeli híveim tóduljatok csak! Én pedig majd megmondom nektek a tutit.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.