HIRDETÉS

Állt a bál a Neratovicei téren!

hirek.sk 2018. március 02., 12:13
Idén is megrendezték a dunaszerdahelyi Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola diákbálját. A sorrendben ötödik diákbál igazán zajos sikert aratott – legalábbis a 90 bálozó egybehangzó véleménye szerint!

Vida Gergely, az iskola pedagógusa szerint a szakközépiskola diákbáljai már korábban is a klasszikus báli formát és a batyubál hagyományát ötvözték. A diákok és tanárok most is számos finomságot hoztak magukkal, de hogy éhen senki ne maradjon, a szervezők svédasztalos vacsoráról is gondoskodtak. A disznótoros „egzotikumok” egyenesen Cseh Ferenc, illetve a Venezia étterem konyhájából érkeztek az iskola aulájába.

A szervezést idén is a Diákönkormányzat lelkes csapata vállalta magára, az élen Bertók Anikó elnökkel, a rendezvényt az ő kedves szavai nyitották meg. Az eladott tombolaszelvényekből befolyt összeg is a DÖK munkáját fogja erősíteni a jövőben. Itt kell tolmácsolnunk az iskola és a DÖK vezetésének köszönetét mindazoknak a vállalkozóknak, tanároknak és!! diákoknak, akik a 75 tomboladíjat felajánlották - fogalmaz beszámolójában Vida Gergely tanár úr, hozzátéve, hogy kisorsolták a szülői szövetség 3 értékes különdíját is: a kalapba került szelvényeket az iskola diákjai kapták ajándékba.   

Pöthe Erika, a DÖK munkáját segítő pedagóguscsapat vezetője szerint a pazarul kiöltözött diákok és vendégeik felszabadultan, de példásan szórakoztak – nem utolsósorban Dj. Zsán fiatalos zenéjének köszönhetően - áll a beszámolóban. E közösségformáló remek rendezvényre gondolva egyértelműen kijelenthető: folytatása következik…

  

0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS