A Selye János Egyetem népszerűsítő körútján minden középiskolát felkeres

hirek.sk 2018. január 05., 09:27
KOMÁROM. A Selye János Egyetem idén október elején kezdte meg hagyományos népszerűsítőkörútját. A 2017-es év végéig már közel ezernégyszáz diákhoz sikerült személyesen eljutniuk, és több mint hatvan középiskolában tartották meg bemutatkozó előadásukat.

Az egyetem képviseletében a tervek szerint minden szlovákiai magyar középiskolába ellátogatnak majd 2018. március 31-ig, az egyetemi jelentkezési határidő lejártáig.

A SJE Karrier-tanácsadó Központjának munkatársai 2017-es év végéig már több mint negyven felvidéki, és több mint tizenöt magyarországi középiskolában mutatták be az egyetem tanulmányi kínálatát, köztük a 2018/2019-es akadémiai évben induló új szakokkal. Az előadások során szó esett a felvételi eljárásról, a jelentkezésről, az ösztöndíjakról és az egyetem kollégiumairól. A diákok érdeklődését mindenütt felkeltették a cserediákprogramok és a hallgatói élet is.

A Selye János Egyetem 2018. február 14-én tartja majd nyílt napját, ahol az érdeklődők még több információt szerezhetnek az intézmény nyújtotta lehetőségekről, megismerkedhetnek a tanárokkal, diákokkal, megtekinthetik a kollégiumokat és az egyetem többi épületét is.

Forrás: Hirek.sk, SJE
0 HOZZÁSZÓLÁS