2022. február 6., 13:48

Zselízen járt a Kalandos Dunakanyar csapata

A Kalandos Dunakanyar a Dunakanyar dinamikusan fejlődő médiumaként nemcsak értéket közvetít, hanem lehetőséget kínál a régió szolgáltatóinak a bemutatkozásra. Céljuk, hogy tartalmaikkal közvetlenül, baráti hangulatban szólítsák meg az embereket és összekössék a szolgáltatókat a vendégekkel. Ezúttal Zselízre látogattak el.

Zselíz
Médialapozó
Fotó: Kalandos Dunakanyar
Kepka Márk a Sacher-kultuszról mesél

A Kalandos Dunakanyar stábja még 2021 decemberében látogatott el az Ister-Granum eurorégió legészakibb városába, a Garam menti Zselízre, amelyet nemcsak gazdag történelmi múltja, hanem a megújuló gasztrokulturális hagyományai is vonzó úti céllá tesznek:

Még a sorozat előkészítése során, ami rengeteg kutatómunkával járt, egy roppant izgalmas levelet kaptunk Csonka Ákos történésztől. Ebben olyan sok érdekességet olvastunk, hogy megfogadtuk: Zselízre mindenképp ellátogatunk Galán Angélaval.”

A ma megjelent videós összeállításban – Kepka Márk és Horváth Géza jóvoltából – sok más mellett a barackos, piskótás, csokoládés cukrászkülönlegességről, a Sacher-tortáról, valamint Franz Schubert Zselízen töltött napjairól is szó esik. A Zselízt bemutató videó a Kalandos Dunakanyar közösségi oldalán tekinthető meg.

A Kalandos Dunakanyar célja, hogy saját gyártású műsoraikkal ötleteket adjanak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez, bemutassák hazánk egyik legfontosabb turisztikai körzetének látnivalóit és országszerte ismertté tegyék e csodálatos tájegység kalandos élményeit.
Zselíz
+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.