Világok csavargója - Simon Alex világutazó a Kávézóban - VIDEÓ

2019. augusztus 13., 10:42

Sokan úgy tartják, a boldogság kulcsa az, ha pénzünket tárgyak helyett élményekre költjük. Talán van benne igazság, viszont jobb esetben egy hétköznapi család évente egyszer juthat el egy egyhetes tengerparti kirándulásra. De vajon mi kell ahhoz, hogy valaki csupán egy hátizsákkal nekivágjon a nagyvilágnak?

Kellő bátorság, szabadságvágy és a kaland utáni vágy. A dunaszerdahelyi Simon Alex mindezekkel rendelkezik, hiszen életvitele és életfelfogása minden, csak nem hétköznapi.

Alex hét évvel ezelőtt döntött úgy, hogy nem kér a szokványos életből, és hátára veszi a világot. Az elmúlt évek során már több mint 40 országban járt, és saját elmondása szerint nem is szeretne változtatni az életstílusán. Továbbra is járja a világot és kalandjait, élményeit a Diary of Alex című Youtube csatornáján osztja meg a nagyvilággal. A Kávézó vendégeként nemcsak tapasztalatait és izgalmas történeteit osztotta meg velünk, hanem hasznos tanácsokkal is szolgált az utazásra vágyóknak, valamint jövőbeli terveiről is beszélt.

“Ha te is szeretsz utazni, vagy szeretnél, de nem mersz, akkor most jó emberre akadtál”- vallja Alex, akivel a Kávézó stúdiójában Patócs Diana beszélgetett.

0 HOZZÁSZÓLÁS