2021. március 23., 16:45

Vetélkedőre fel!

A Nagymagyari Kulturális Közösség újabb játékra hívja fel a természetkedvelők figyelmét. A vírus sem szabhat gátat az egészségügyi sétának, sőt a szép időben töltött órák energiával töltik fel az embert.

Fotó: Nagymagyari Kulturális Közösség

A korlátozások nélküli utazást a járványhelyzet egyáltalán nem teszi lehetővé, azonban a virtuális tér lehetőséget biztosít még a különféle kirándulásokra is. A NaKK vezetősége közös játékra invitálja a barangolni vágyókat, akikre kétféle feladat vár. Az egyik megoldható az otthon melegéből is, a másik azonban a lassan tavaszba borult természetbe csalogatja a kíváncsikat.

Az első játék helyfelismerést tartalmaz, amelynek részleteit a oldalon találják meg az érdeklődők. A játékosok három lehetőség közül választhatnak, hogy vajon melyik helyszínt látják a fotókon.

A második feladathoz a Felső–Csallóköz élővilágát kell tanulmányozni. Akinek sikerül lencsevégre kapni a környék állatvilágát és növényvilágát és az első helyfelismerő feladat megfejtéseivel együtt beküldi a NaKK címére, az ajándékcsomagban részesül.

A játékba kicsik és nagyok egyaránt bekapcsolódhatnak, a beküldési határidő 2021. március 31.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.