2018. október 26., 13:55

Végéhez ért a Pro Media Alapítvány újságíróképzésének bemutató körútja

Végéhez ért pénteken a Pro Media Alapítvány újságíróképzésének bemutató körútja, amelynek utolsó két állomásán - a kassai és a nagykaposi magyar tannyelvű gimnáziumokban -  a ma7.sk vezető szerkesztője, egyik rovatvezetője, illetve az alapítvány kuratóriumának egyik tagja mutatta be a képzési programot.

újságíróképzés_Kassa_Nagykapos
Galéria
+3 kép a galériában
Fotó: Starovič Tibor

A kilenc megállóból álló bemutatkozó körúton az alapítvány és az általa működtetett ma7 médiacsalád munkatársai Pozsonytól Nagykaposig az ország déli részének több jelentős magyar oktatási nyelvű gimnáziumát látogatták végig.

Fotó:  Starovič Tibor

A körút utolsó előtti állomásán csütörtökön Kassán a Márai gimnázium negyedikes - az újságíró szakma iránt érdeklődő - diákjai nyerhettek betekintést az alapítvány célkitűzéseibe valamint a november végén induló képzés részleteibe, céljaiba s választ kaphattak a kezdeményezés miértjére is. A képzési program részleteiről a nagykaposi magyar tannyelvű gimnázium az újságíró szakma iránt érdeklődő diákjai egy jó hangulatú kötetlen beszélgetés formájában pénteken ismerkedhettek meg.

Fotó:  Starovič Tibor

Bízunk benne, hogy a találkozón résztvevő diákok némelyikét viszontlátjuk a képzésen és idővel talán kollégaként is a ma7 médiacsaládban. Bár a képzési program bemutató körútja pénteken véget ért, a képzésre való jelentkezés határideje csak november 15-én jár le. Szeretettel várunk minden jelentkezőt!

újságíróképzés_Kassa_Nagykapos
Galéria
+3 kép a galériában
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.