Változatos programmal várja az idei Csemadok-ünnepély és Szövetkezeti nap látogatóit

ma7 2019. június 16., 16:50

A Csemadok, a COOP Jednota Dunaszerdahely és Bős Város Önkormányzata szeretettel várja Önöket a Csemadok 68. Kulturális Ünnepélye és Szövetkezeti Nap rendezvényre Bős városába, melyre június 21. és 23. között kerül sor.

A hagyományos ünnepi programok között koncertek, népművészeti előadások, gyermekprogram és gasztroutca is szerepel. Teret adnak a fiataloknak, akik énektehetségük mellett kreativitásukat is bemutatják. A Csemadok megalakulásának 70. évfordulója alkalmából kiállítás is lesz. A háromnapos rendezvényen nótaszóból és értékes tomboladíjakból sem lesz hiány.  Bős város igazi családi központtá válik június negyedik hétvégéjén, hogy együtt ünnepeljék a Csemadok megalakulásának 70. évfordulóját!

A hagyományos ünnepi programok között koncertek, népművészeti előadások, gyermekprogram és gasztroutca is szerepel.
Fellépnek többek között az Arizona, a nyárasdi Sarló és a nagyabonyi citerazenakarok, a pozsonyeperjesi Kis Duna Vegyeskar, de a bősi Tőzike és Aranykert néptánccsoportok és sokan mások.

Képgalériánk:

Teret kap a rockzene, amit a közkedvelt Bikini együttes szólaltat meg.
A záróprogrampont Balázs Fecó Évszakok c. előadóestje lesz.

A Csemadok 68. kulturális ünnepélyén és Szövetkezeti napon kiállításra és koszorúzási ünnepségre is sor kerül. A szervezők a legkisebbeket körhintával és népi játékokkal szórakoztatják majd.

Belépőjegy ára két napra 5 EUR.

0 HOZZÁSZÓLÁS