2021. január 21., 14:39

Ung-vidéki tudnivalók az országos teszteléssel kapcsolatosan

Nagykapos Város Operatív Törzse a DZS MK TRANS Kft-vel együttműködve Ung-vidék központjában a következő helyszíneken hoz létre mintavételi pontokat:

- A  P. O. Hviezdoslav Alapiskola főbejáratánál

- A városi hivatal  főbejáratánál

- Az Erdélyi János Alapiskola Komenský utcai tornatermének bejáratánál

Nagykapos-városháza

A tesztelőhelyek 2021. január 23-án és 24-én 8 órától 12 óráig, illetve 13 órától 18 óráig tartanak nyitva. 

A tesztelésre az elektronikus regisztrációs rendszeren keresztül mától, azaz csütörtöktől lehet jelentkezni a város hivatalos honlapján  www.vkapusany.sk.  Minden személynek külön kell nyilvántartásba vetetnie magát.

A második tesztelési napra (2021.jan.24-én, vasárnap) csak 16:00-ig lehet időpontot foglalni, a következő 2 órát uis. a nyilvántartásban nem szereplő ​​személyek számára tartják fenn.

A rendszerben regisztráltak ugyanakkor csak a számukra fenntartott  időpontban jöhetnek a mintavételre, ezért fontos, hogy a rendszer visszaigazolása után mentsék el a foglalás helyét és időpontját.

Tekintettel a nagy érdeklődésre megtörténhet, hogy a foglalást visszaigazoló e-mailt csak egy nappal később kapják meg, de az így is érvényes és kötelező érvényű.

Aki úgy dönt, hogy bár van időpontja, mégsem kíván részt venni a tesztelésen, az azt bármikor lemondhatja a visszaigazolásról szóló e-mail segítségével, így téve szabaddá az időpontot mások számára.

Akinek műszaki gondjai akadnak, az csütörtöktől vasárnapig 8 és 18 óra között a következő telefonszámokon kérhet segítséget: 0907 284 432 és 0949 110 227.  

Munkanapokon továbbra is a lakosság rendelkezésére áll a Garden Cafe területén (a stadion mellett) létrehozott mobil tesztelőhely.

 

 

 

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!