cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2024. június 13., 12:26

Újra Dunaszerdahelyi BRINGÁSNAP!

2024. június 15-én, szombaton a Családi Könyvklub immár 15-ik alkalommal rendezi meg a hagyományos családi közösségi élményt, a Dunaszerdahelyi Bringásnapot!  

bringa
Galéria
+1 kép a galériában
Fotó: Családi Könyvklub

Ha éppen Ön, kedves Olvasó kedvet kapna ehhez a pompás családi, sport- és közösségi programra, tudnia kell, hogy csaknem 200 kerékpárossal fogja megkerülni a várost!

Döntse el - tartson egy jó társasággal!
Mozduljon ki a komfortzónájából!


A bringások tárt karokkal várják Önt, a családját és a  barátait is!
Kapcsoljon ki, tapasztalja meg, milyen érzés, ha a gyermekével vagy a családjával, illetve a barátaival integhet, csilingelhet a jövő-menő szerdahelyi polgárokra…

A bringanap immár hagyománnyá vált Dunaszerdahelyen… A csaknem 200 kerékpárossal az autósok is maximálisan toleránsak, tehát kisgyermekekkel is biztonságos szórakozás-mulatság a bringás felvonulás!

Az lenne ideális, ha a dunaszerdahelyi polgárok, baráti társaságok, diákok, kicsik és nagyok vennék a fáradtságot, s eljönnének erre a néhány órára, kikapcsolódva beszélgethetnének, teljesen más szemszögből nézve a várost, s együtt kerekeznének a városban.

bringanap
Fotó:  Családi Könyvklub

Hogy mi a programja a bringanapnak?

  • Szombaton, azaz június 15-én  a játszótéren, azaz az "állomási park" mellett, délelőtt kb.10.00  órakor indulunk – Önnel együtt!
  • Az útirány és a táv egyszerű - egy nagy kört írunk le a városban, egy jót biciklizünk, s a táv végén, ami kb.10 km – megpihenünk a vásártéren. Természetesen a kritikus pontokon, kereszteződéseknél rendőri és szervezői biztosítás lesz.
  • Ha marad Önben szusz, márpedig marad - a világmozgalommá duzzadt „Critical mass – kritikus tömeg“ rendezvények mintájára immár hagyományosan is a fejünk fölé emeljük a bringákat – egy fotó, illetve a jó közérzet, s a maradandó emlék érdekében!
  • Az igazán kitartóak pedig - tovább túrázhatnak  Udvarnokot érintve Eperjesig, a  Kis-Duna partjára – és igen, benézhetünk az Eperfesztiválra is…

A bringanap résztvevői – tehát Ön is - a mindennapos kerékpározás népszerűsítéséért demonstrálnak - békésen.

Szeretnénk, hogy Dunaszerdahelyen tovább emelkedjen a kerékpárral közlekedők aránya!

bringanap
Galéria
+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.