2021. január 8., 13:56

Tornaljáról eltűnt tinédzsereket keres a rendőrség: megszöktek a reedukációs központból

A rendőrség a lakosság segítségét kéri két, a tornaljai reedukációs központból eltűnt fiatalkorú személy felkutatásához – közölte Mária Faltániová, a Besztercebányai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.

Médialapozó
Juraj Didi

A 17 éves Juraj Didi állandó lakhellyel a Garamszentkereszti járásban található Apáthegyalja (Lehôtka pod Brehmi) községben rendelkezik. A fiú 170 cm magas, karcsú testalkatú. Sötétbarna szeme és rövid fekete haja van.

A másik eltűnt a 16 éves Mikuláš Bártfay, a nagymihályi járásbeli Mátyócvajkóc községből. Szintén 170 cm magas, hasonló testfelépítésű, mint a másik fiú. Neki is barna szeme és rövid fekete haja van. Mindketten a tornaljai reedukációs központból tűntek el.

mikulas-bartfay.jpg
Mikuláš Bártfay

Aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, jelentkezzen telefonon a 158-as rendőrségi hívószámon, vagy személyesen a legközelebbi rendőrőrsön. Az üzeneteket és észrevételeket a besztercebányai kerületi rendőrség hivatalos Facebook-oldalán keresztül is fogadjuk – tette hozzá Mária Faltániová rendőrségi szóvivő.

mikulas-bartfay.jpg
+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.