2020. április 12., 19:40

Tetőkoncert Zselízen

Nem akármilyen ötlettel álltak elő a mulatós zenét játszó M-Vocal zenekar tagjai. Különleges koncertjükkel 2020. április 12-én délután a zselízi Franz Schubert Művészeti Alapiskola tetőjéről örvendeztették meg a város bérházainak lakóit.

Médialapozó
Fotó: M-Vocal
Ezekben a napokban nem mindenki sétálhat ki a kertjébe, ezért elsősorban a panelházak lakóira gondolva határoztuk el, hogy – mivel a zenekarunkkal egyébként is itt, a művészeti alapiskola épületében szoktunk próbálni – az iskola tetőjéről adunk egy koncertet, így az intézmény közvetlen szomszédságában található két bérház összes lakója aránylag jól láthat és hallhat bennünket”

– fogalmazta meg a zenekar vezetője, a Franz Schubert Művészeti Alapiskola korábbi igazgatója, Klimo Gyula, majd hozzátette: „Természetesen a polgármester úr engedélyével zenéltünk, aki szintén támogatta az ötletet, hogy néhány vidám dallal kellemesebbé tegyük ezt a vasárnap délutánt.”

A zenész elmondása szerint nem gondolták volna, hogy fellépésük ekkora sikert arat. A bérházak ablakaiban sorra jelentek meg a tapsoló emberek. A magyar és szlovák nyelvű slágereket előadó trió a visszajelzéseket tapasztalva a koncert végén több ráadásdalt is eljátszott.

Abban bízunk, hogy a közönségünkkel legközelebb már valamilyen szabadtéri mulatságon vagy bálon találkozunk, de ha nem változik meg a jelenleg fennálló helyzet, akkor igény esetén természetesen örömmel zenélünk itt újra”

– zárta gondolatait a 2017 októberében megalakult M-Vocal zenekar vezetője, aki büszkén számolt be arról is, hogy egyik daluk rendszeresen megtalálható a Muzsika TV zenei felhozatalán is.

+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék