2020. december 14., 16:43

Színes online kiállítással készül a dunaszerdahelyi Csallóközi Múzeum

A héten szervezi meg a 2020-as év utolsó kiállítását a Csallóközi Múzeum, amelyet a saját gyűjteményükből készítenek el, online formában.

Fotó: facebook.com
Pontosan 35 éve alakult a múzeum mellett működő galéria, így egyúttal a jubileumot is megünnepljük, amelyet a 2021-es évben tovább folytatunk. Egy nagyon igényes válogatásról van szó, amellyel a nagyérdeműnek készülünk

– mondta el portálunknak Nagy Iván múzeumigazgató.

Az alkotók között ott lesz (a teljesség igénye nélkül) Lipcsey György szobrász, Kopócs Tibor grafikus, Kiss Márta festő, Szakáll Mária fotó- és festőművész és még sokan mások.

Nagyon színes palettával készülnek, a műalkotások között fából, textilből készült műtárgyak, és természetesen festmények és grafikai alkotások is feltűnnek majd.

,A 2020-as év nagyon kedvezőtlen volt minden tekintetben, ezért nekünk is alkalmazkodnunk kellett a helyzethez. Az online jegyvásárlást a jövő évben most már mi is bevezetjük, mert felismertük, hogy a vendégek részéről így is van igény a múzeumlátogatásra. Úgy látszik, ez a forma kezd elfogadottá válni. Az emberek az interaktivitást részesítik előnyben

– tette hozzá Nagy Iván.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.