2021. december 27., 17:21

Szilveszter előtt is oltanak Nagyszombat megyében

Szilveszter előtt is fognak oltani Nagyszombat megye nagy kapacitású oltóközpontjaiban.

koronavírus védőoltás, Dunaszerdahely
Fotó: Rózsár Vince

A dunaszerdahelyi, a szakolcai és nagyszombati oltóközpont kedden (december 28.) lesz nyitva, szerdán (december 29.) a nagyszombati oltóközpontba lehet menni

- közölte a megyei hivatal kommunikációs osztálya. Regisztráció nélkül is oltanak a Pfizer/BioNTech vakcina első, második és harmadik adagjával, de akik regisztrálnak a korona.gov.sk oldalon, azok elsőbbséget élveznek.

Kedden 8 és 18 óra között a dunaszerdahelyi Szent István téri Vidékfejlesztési Szakközépiskolában oltják a Pfizer/BioNTech vakcinával a 12 évnél idősebbeket.

Nagyszombatban a Sibírska utcai Szakközépiskolában, Szakolcán a Lichardova utcai egészségügyi szakközépiskolában oltanak.

Szerdán a nagyszombati oltóközpontba lehet menni oltásra 8 és 18 óra között, a Pfizer/BioNTech vakcinával oltják a 12 évnél idősebbeket.

A harmadik oltásra érkezőknek fel kell mutatniuk a második adag beadásáról szóló igazolást. Be kell mutatni a személyi igazolványt, az egészségbiztosítási kártyát és a honlapon található, kinyomtatott, kitöltött kérdőívet. A kiskorúakat el kell kísérniük a szülőknek vagy a törvényes képviselőnek, akkor is, ha már a második vagy a harmadik oltást kapják. Az oltással kapcsolatos információk, valamint az oltóközpontok listája a zdravazupa.sk oldalon található meg.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!