2021. szeptember 29., 08:46
Frissítve: 07:49

Szerda reggel szörnyű tömegbaleset történt Negyednél

A katasztrófavédelem és a TASR hírügynökség tudósítása alapján hárman vesztették életüket abban a tömegszerencsétlenségben, amely szerdán kora reggel Negyed (Vágsellyei járás) és Ifjúságfalva (Komáromi járás) között történt. 

baleset
Fotó: HaZZ

A hírek szerint három személyautó és egy kamion ütközött, a teherautó az oldalára borult. A műszaki mentés jelenleg is zajlik, a helyszínen a gútai és a vágsellyei tűzoltók dolgoznak.

Hiába a gyors segítség, a balesetben hárman még a helyszínen életüket vesztették, a katasztrófavédelem közösségi oldalán azt írja, az egyik autót maga alá temette az útról lesodródó kamion.

A balesetnek kilenc másik sérültje van, őket a mentők ellátták. Az útszakaszt teljesen lezárták, a rendőrség eltereli a forgalmat.

A halálos áldozatok száma 4-re emelkedett. A tűzoltók a mentési munkák során a kamion alá került összeroncsolódott járműben újabb élettelen testet találtak.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.