magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2019. május 13., 10:30

Szentpéteren nagyon jó gyereknek lenni

A hétvége során 4. alkalommal került megrendezésre a jó hangulatú családi nap Szenpéteren, a magyar óvodában. A nap lényege az együttlét, az egységélmény volt.

Családi nap - Szentpéter
Galéria
+4 kép a galériában
Fotó: Szabó Marianna

Jó volt látni, hogy egyre több családból több generáció is megtisztelte jelenlétével a szervezőket, így téve a kicsik napját még egy parányival boldogabbá. A szervezők ígéretükhöz híven olyan kedves attrakciókkal kényeztették a gyermekeket, mint amilyen a fáradhatatlanul működő kisvonat, az arcfestés, de volt bábelőadás és a népi körhintát is sokan kipróbálták. Családi fotózásra is mód nyílt és nagy népszerűségnek örvendtek a megunhatatlan ugrálóvárak is.

Fotó:  Szabó Marianna

Mindeközben a „nagyok” sokkal inkább a nagyszerű finomságokat kínáló standoknál és a masszázssaroknál kaptak újra erőre, és vághattak neki a soron következő programnak. Büszkeségre ad okot, hogy a kis közösség eseményére kíváncsiak voltak nemcsak a helyiek, de a környék kisgyerekes családjai közül is rendkívül sokan.

A családi nap remek alkalmat adott arra, hogy az ovi ne csak az álmos hétköznapi reggelek szürke állomása legyen, hanem kicsit lazább, kicsit személyesebb oldalát is megmutathatta az érdeklődőknek. A nap végén pedig annyi mindenképpen megállapítható, hogy Szentpéteren a Napsugár oviban valami különleges kezdődött – egy igazán szép folyamat indult el. Amikor nem mástól várják a változást, hanem ez az aprócska közösség önerőből képes ilyen szép délutánt megvalósítani – szülőket, óvónéniket, valamint rengeteg ovi- és iskolabarátot összekovácsolva.

Fotó:  Szabó Marianna

Minden jel arra utal, hogy még sok értékes pillanatban lesz részük az apróságoknak.

Forrás: Szabó Marianna

Családi nap - Szentpéter
Galéria
+4 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.