Simon-Júda napi vásár: Megtartják? Elmarad?

2021. július 16., 12:11
Bokor Klára

Sokan megörültek, amikor Párkány városa arról értesítette az érdeklődőket, hogy a Simon-Júda napi vásárt az idén október 7-10. között tervezi megtartani. Legutóbb már olyan hangok kezdtek el terjedni, hogy az idén is elmarad a vásár.

simonjúda
Fotó: Bokor Klára

Sipos István főszervezőt kérdezzük, mi a helyzet a környék legattraktívabb vására körül.

Jelen pillanatban azt tudom mondani, Párkány városa, úgy, mint eddig is, tervezi a vásár megrendezését, ennek érdekében a szükséges munkálatokat, amit ebben a stádiumban el lehet végezni elvégezzük" 

- nyilatkozta a főszervező hozzáfűzve, egyelőre tilos mindenféle tömegrendezvény, a szervezőmunka azonban zajlik, hogy ha a hivatalos szervek zöld utat adnak a rendezvényeknek, ne a nulláról kelljen kezdeni.

Folynak az előkészületeket és éberen figyeljük az információkat. Az árusok folyamatosan küldik a jelentkezésüket, nekik azt tanácsoljuk, figyeljék a város honlapját, mert szakosztályunk reagál majd minden megváltozott feltételre."

A szervezők tavaly is szinte az utolsó pillanatban mondták vissza a vásár megtartását. Csak remélni tudják, hogy az idén másképp alakul a helyzet.

simonjúda
Fotó: Bokor Klára
Egyelőre tehát függőben van a Simon Júda napi vásár megtartása. Ha a tavalyi év nem maradt volna ki, az idei lehetne a jubileumi 475. vásár.

Kövesse facebook oldalunkat is!