2021. március 26., 17:04

Segítsünk a bősi alapiskolán!

Értékes számítógéppark összeállítására kaphat támogatást a bősi Amade László Alapiskola, ha a közönségszavazáson diadalmaskodik. A nagy ellenfél egy nagyszombati iskola, segítsünk a bősieknek! Az alábbiakban a portálunkhoz eljuttatott sajtóhírt közüljük.

A bősi Amade László Alapiskola segítséget kér minden magyar érzelmű embertől, akinek fontos, hogy az anyanyelven történő oktatás a megfelelő színvonalon működhessen. Iskolánk sikeresen megírt egy pályázatot, viszont ahhoz, hogy sikerre vigyük, összefogásra van szükség.

Aki hisz abban, hogy csak az édes anyanyelven megszerzett tudás visz előre bennünket, kérem egy szavazattal, vagy egy megosztással támogassa ügyünket.

Mutassuk meg, hogy ki tudunk állni egymásért, magyarságunkért! Iskoláink léte és az oktatás megfelelő színvonalon tartása megmaradásunk záloga. Az iskola vezetése, tanári kara, valamint az összes diák nevében köszönjük a segítséget!

Szavazni március 31-ig lehet. A szavazat csak akkor érvényes, ha a kérdőív kitöltése és elküldése után a telefonon érkező négy számból álló számsor is rögtön el van küldve.

Szavazni IDE kattintva lehet.
Megosztás