2022. május 10., 12:10

Samuel Vlčan mezőgazdasági miniszter a Komáromi járásba látogatott

A Komáromi Járás Városainak és Falvainak Társulása – ZMOOK meghívására május 10-én Komáromba érkezett Samuel Vlčan mezőgazdasági miniszter. A látogatása során találkozott, találkozik a járás polgármestereivel és a régió meghatározó mezőgazdasági vállalkozóival, valamint felkeresi a pathi Pemak Kft-t, azaz Pém Bálint magánvállalkozó „mákbirodalmát“.

miniszter komárom vlcan
Samuel Vlčan (b2) tárcavezető, Keszegh Béla (j2) Komárom és Horváth Árpád Gúta polgármestere.
Fotó: Nagy Miskó Ildikó

A tárcavezető fél 12-kor a Tiszti Pavilon dísztermében ismerkedett meg a Komáromi járás polgármestereivel. A nem sajtónyilvános esemény elején a média képviselőinek lehetőségük nyílt fotók és videófelvételek készítésére. Az előzetes információink alapján hozzávetőleg 12:45 órakor a Tiszti Pavilon előcsarnokában tart sajtótájékoztatót, a következő témaköröket érintően: az alapélelmiszerfélék árának, valamint a térségbeli sertéstenyésztésnek a szabályozása, továbbá változás az uniós agrárpolitikában, mire számíthatnak a helyi termelők.

A Klapka vendéglőben 13 órakor kezdődő munkaebéden elbeszélget a régió meghatározó mezőgazdasági vállalkozóival. E nem sajtónyilvános találkozó után, 14:30 óra körül kíséretével együtt felkeresi a pathi Pemak Kft-t.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.