2022. június 20., 11:52
Frissítve: 04:15

Rendőrségi akció Komáromban: lezárták az Erzsébet-szigetet FRISSÍTVE: Véget ért az akció

A Komárom-ÚTINFO FB-csoportban megjelent információk alapján ezekben a pillanatokban is rendőrségi akció zajlik a komáromi Erzsébet-szigeten.

komárom rendőrség lezárás
Fotó: Komárom ÚTINFÓ/Facebook
Helyszíni tudósítónk írja: "Miközben a sziget belváros felőli peremén várakoztam, több szírénázó, komáromi és pozsonyi rendszámú rendőrautó érkezett a sziget felől, majd elszáguldottak a belváros felé. A csapóhíd sarkán lévő pénzváltóhelyen dolgozó hölgy elmondta, korábban is több rendőrkocsi hajtott el a bódéja előtt. A járókelők is megerősítették, ismét migránsokat fogtak el Komáromban. 
komárom
Fotó:  Nagy Miskó Ildikó
Úgy tudjuk, a rendőrségi akció nem sokkal dél előtt ért véget. A hírek szerint az összes, illegálisan próbálkozó határátlépőt nyakon csípték a rendőrök. A korlátozást időközben feloldották. A sziget szabadon járható.

Helyszíni információink szerint a szigetet mindkét irányból lezárták. Sem a komáromi bevásárlózóna után nyíló részről, sem a határátkelő felőli oldalról nem megközelíthető a terület.

Meg nem erősített információink szerint a hatóságok több illegális bevándorlót tartóztattak fel, de a sziget lezárása arra utalhat, néhányan meglóghattak a rendőrség elől, őket valószínűleg még keresik.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.