Magyar7 - 2024/31.
Magyar varázsmeséink nyomában, népfogyatkozás helyett néptölte és párizsi reményeink
Magyar7 - 30. száma
2024. április 5., 10:57

Őrizetbe vettek egy 37 éves drogkereskedőt Vágsellyén

Őrizetbe vett a rendőrség egy 37 éves férfi, aki a kábítószerrel - metamfetaminnal és marihuánával - kereskedett – közölte a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság.

kábítószer
Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A Moncsicsi rendőrségi akció keretében fogták el a gyanúsítottat, a férfi egy Opel Antarával próbált elmenekülni a rendőrök elől. A rendőrök megpróbálták elállni az útját, de az Opel sofőrje nekihajtott a rendőrautónak és elhajtott.

A rendőrök egészen a bevásárlóközpont parkolójáig üldözték, ahol a férfi nekiütközött egy autónak.

A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették.

Átvizsgálták a férfi autóját, majd házkutatást tartottak nála. Találtak egy kristályos anyagot tartalmazó műanyag zacskót, amit a gyanúsított menekülés közben kidobott a járműből. A házkutatás során is találtak a rendőrök kristályos anyagot tartalmazó zacskót.

A pozsonyi rendőrkapitányság megerősítette, hogy a lefoglalt műanyag zacskókban legalább 27 adagnyi metamfetamin volt.

A bűnügyi nyomozó kábítószer előállítása, birtoklása és terjesztése miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen. Mivel a gyanúsítottat korábban már elítélték kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt, a bíró elrendelte vizsgálati fogságba helyezését.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.