2022. augusztus 12., 17:22

Nyolcan utaztak egy Garamszentgyörgynél balesetet szenvedett autóban - Magyarországról menekült az embercsempész

A kora reggeli órákban magyarországi kollégáiktól kapták az információt az ipolysági rendőrök, hogy egy gyanús fekete VW Passat közeledik a határátkelőhöz.

balesez
Fotó: PZ FB

A szlovákiai rendőrök azonnal az ipolysági határátkelőhöz hajtottak, csakhogy esélyük sem volt megállítani az addigra ámokfutóként közlekedő sofőrt. A férfi a közeli Garamszentgyörgy felé vette az irányt, csakhogy időközben Zselízről is rendőrök indultak el, hogy nyakon csípjék.

A zselíziek keresztbe álltak az országúton, hogy megállásra kényszerítsék a sofőrt, aki nem tudta már úton tartani a járművét és egy fának csapódott. 

Az ütközést követően az autó kigyulladt, a rendőrök meglepődve tapasztalták, hogy a roncsok közül nyolc(!) embert kell kihúzniuk. Csodával határos módon az utasok közül mindössze egy ember sérült meg, őt kórházba szállították, pedig még a csomagtartóban is utazott három férfi, akikről időközben kiderült, illegális bevándorlók.

 

 

 

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.