2020. május 26., 18:40

Nyolc évet kaphat a 30 euróért rabló

Rablással gyanúsított meg a nyomozó egy 29 éves nagymihályi járásbeli férfit, a tettes háromtól nyolc évig terjedő börtönbüntetésre számíthat. Jana Mésarová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a tettes egy 14 éves fiút támadott meg, és 30 eurót rabolt el tőle.

rendőrség, illusztráció
Fotó: rovin
Illusztrációs felvétel

Az eset vasárnap (május 24) este történt a Nagymihályi járásban, Deregnyőben. A gyanúsított megtámadott egy 14 éves helyi fiút, aki hasonló korú fiatalok társaságában volt. Ököllel az arcába vágott, amitől a fiú a földre esett.

Aztán rugdosni kezdte, majd kivette a zsebéből a pénzét, 30 eurót" - közölte Mésarová, és hozzátette, az áldozat a támadás során könnyebb sérüléseket szenvedett, a sérüléseit ellátták.

A rendőrség röviddel a bűncselekmény elkövetése után elfogta és őrizetbe vette a támadót. „A nyomozó javaslatot tett a gyanúsított vizsgálati fogságba helyezésére" – zárta a szóvivő.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.