2022. november 7., 11:32

Novemberre meg is van az év legszemtelenebb tolvaja? "Egykerekű" biciklit lopott egy férfi Szereden - VIDEÓVAL

Meghökkentő jeleneteket rögzítettek a szeredi vasútállomás biztonsági kamerái. 

bicikli
Fotó: noviny.sk

Egy fiatal férfi még október 30-án este ellopott egy biciklit a szeredi vasútállomás melletti tárolóból. Önmagában az ilyesmi sajnos mindennapos eset, de az, hogy a srác a lelakatolt kereket egyszerűen otthagyta, már kissé szokatlan. 

Az viszont, hogy szemtanúk szerint utána napokig mászkált a biciklivel Szereden, majd, csuda tudja, miért, egy taxival visszavitte a biciklit az állomásra, és újra kilakatolta – immár egy kerékkel – már egészen szórakoztató.

A túráknak azonban itt nem volt vége, térfigyelő kamerák kiszúrták a fiatalt és furcsa biciklijét Nagyszombatban, majd később Pöstyénben is. Az ottani rendőröknek ugyan feltűnt az egykerekű bringa, le is foglalták, de a fiút nem sikerült nyakon csípniük. Azóta sem...

A hatóságok most arra kérik a lakosságot, aki felismeri a térfigyelő kamerák képe alapján az elkövetőt, jelentkezzen a szokásos elérhetőségeken.

Érdemes megnézni a noviny.sk által közzétett felvételeket. A fiatal, annak ellenére, hogy látványosan kiszúrja a biztonsági kamerát, még bele is néz a lencsébe, pár perccel később simán nekiáll leszerelni a bicikli kerekét, nem zavartatja magát.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.