Néhány nap leforgása alatt három ember is rollerbalesetet szenvedett Nagyszombat megyében

2021. június 16., 16:58
ma7 | TASR

Veszélyes műfaj ez a rollerezés. Az elmúlt öt napban három ember is balesetet szenvedett elektromos rollerezés közben Nagyszombat megyében. 

roller
Fotó: unsplash.com
Képünk illusztráció.

Legutóbb egy 15 éves fiú rollerezése ért véget szerencsétlenül, egy autó szélvédőjén. A rendőrség szerint a balesetért a nap tehető felelőssé, ugyanis elvakította a fiút, aki egy parkoló autó szélvédőjének ütközött. 

A rendőrség azt írja, bár a fiú nem sérült meg súlyosabban, szerencséje volt, hiszen sokkal nagyobb baj is lehetett volna. Fejjel repült neki a szélvédőnek. 

A kiérkező mentők ellátták a sérüléseit, majd kórházba vitték. A helyszínen még meg is szondáztatták, de kiderült, nem fogyasztott alkoholt. A parkoló autóban mintegy 1200 eurós kár keletkezett. 

Hasonló baleset történt vasárnap Pagyáron, a Jaslovské Bohunice néven összevont három falu egyikében. Itt egy 19 éves fiatalember volt az áldozat, ő is egy parkoló autóba szaladt bele. Szerencsére ebben az esetben személyi sérülés sem történt, a rendőrök egyszerű káresetként könyvelték el az eseményt.

A rendőrség mindkét balesetnél tanúk jelentkezését várja.

A harmadik esetről a rendőrség nem adott ki bővebb tájékoztatást.

Kövesse facebook oldalunkat is!