2022. december 2., 19:16

Mikulás csomag gyűjtést szervez a Pázmáneum Polgári Társulás

A Pázmaneum Társulás idén is Mikulás csomag gyűjtést szervez a nehéz sorban élő családok gyerekeinek. Az adományokat a Szívből jövő segítség társulásnak adja át, akik eljuttatják majd a rászoruló családok gyermekeinek az ajándékokat. A szervezet sajtóközleményéből kiderül, tavaly száznál több csomagot adtak át a gyermekeknek.

mikulás
Fotó: Pázmáneum PT

Az érdeklődők támogathatják kész Mikulás csomag, vagy bármilyen gyümölcs, édesség, élelmiszer megvásárlásával is a kezdeményezést. A megvásárolt árut az erre a célra kijelölt helyen lehet leadni, Dunaszerdahelyen a Baranyai élelmiszerüzletben és a Robi ABC-ben.

A társulás tagjai az adományokból elkészítik a csomagokat és a családlátogatások alkalmával átadják majd az arra érdemes családoknak.

A Pázmáneum PT munkatársai szeretnének örömet okozni a gyermekeknek, hiszen sokszor a nehéz sorban élő családoknál nem mindig jut rávaló, hogy megajándékozzák a gyerekeket. Minden gyermek megérdemli, hogy boldog legyen és Szent Miklós napján Őket is megajándékozza szeretettel és egy kis kedvességgel a jótevő szent. Bízunk benne, hogy több családnak is örömet tudunk szerezni ezzel az aprósággal.

Amit eggyel a legkisebbek közül tesztek, velem teszitek” (Máté 25:40) 

- ezzel a jelmondattal biztatunk mindenkit, hogy kapcsolódjon be a kezdeményezésbe és segítsen abban, hogy mosolyt csaljunk a gyermekek arcára.

A legnagyobb öröm, ha megajándékozhatunk másokkal is szívből jövő örömmel és szeretettel.

Bővebb információ: [email protected] vagy a szociális hálón, a https://www.facebook.com/pazmaneumpt oldalon lehet üzenetet küldeni.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.